rankine.ro

Casio Outgear AW-82D-7AVES (Review)

Acest model de la Casio, Outgear AW-82D-7AVES dispare și repare în stocurile magazinelor cât ai clipi, este un ceas foarte apreciat pentru calitatea deosebită și design-ul elegant!

Ceasul original Outgear AW-82D-7AVES de la Casio este un ceas sport bărbătesc cu un display analog și cu un mecanism de tip quartz, care provine din Japonia. Are o rezistență la apă de 5 ATM.

Cadranul ceasului este argintiu cu materialul geamului din plastic. Culoarea carcasei este de culoare argintie, la fel ca și cadranul, iar materialul carcasei este din plastic cu o formă rotundă, cu diametrul de 40 mm și grosime 14 mm.

Cureaua este tot argintie, cu o dimensiune de 19 cm și lațime de 23 mm, iar materialul din care este confecționată este un oțel inoxidabil special.

Are dotări impresionante precum : alarmă, calendar, cronometru, dată, iluminare, zi a saptămani și numărătoare inversă. Pentru categoria sa de preț acest ceas este o alegere ideală pentru cei care preferă culoarea argintie.

Mai multe magazine comercializează acest model de ceas de la Casio. Noi vă prezentăm prețurile tuturor, iar dumneavoastră il puteți alege pe care considerați.

Vă mulțumim!

Casio Outgear AW-82D-7AVES

Lei179
Casio Outgear AW-82D-7AVES
9.75

Calitate/Preț

10/10

  Beneficii oferă

  9/10

   Magazin de încredere

   10/10

    Stoc disponibil

    10/10

     Pro

     • Casio a lansat de ceva timp modelul Outgear AW-82D-7AVES, iar acesta a devenit extrem de popular.
     • O calitate extrem de ridicată și design super frumos la un preț sub 300 de lei
     • Bărbații care preferă pescuitul sau activitățile în aer liber în general se declară extrem de mulțumiți de acest ceas.
     • Retur în gratuit 365 de zile dacă nu sunteți mulțumit de ceas

     Contra

     Ceasuri similare

     Post Tagged with , ,
     Cumpără

     Review Summery

     Un ceas deosebit de la Casio, confecționat din materiale rezistente care asigură un apect la fel de plăcut în timp.

     Conclusion Rating
     Casio Outgear AW-82D-7AVES Rating Rating Rating Rating Rating

     This post was written by

     One Responseso far.

     1. […] Un alt ceas bărbătesc extrem de ieftin pentru carcateristiciile și specificațiile cu care este dotat, aspectul deosebit de elegant și confecționat din materiale extrem de rezistente este modelul Casio Outgear AW-82D-7AVES (Review). […]