rankine.ro

Ceas Casio G-SHOCK DW-5600CS (Review)

Un ceas Casio G-Shock super apreciat și îndrăgit, acum la un preț mult mai accesibil și în România, original!

În anul 1965 Casio a prezentat primul calculator cu memorie, iar în 1974 a fost prezentat primul ceas cu afișaj digital. Utilizarea mecanismelor quartz si a unor procesoare mult mai puternice au lăsat concepția unui ceas ce nu afișează doar ora, au creat mini-computer care se purta la încheietura mâini.

În anul 1976 CASIO deja se acapara piața de ceasuri digitale cu o mulțime de dotări noi și inovatoare, iar peste nici patru ani specialiștii reușind să adauge pentru prima data un computer electronic în interiorul carcasei.

 

Casio G-SHOCK GWX-5600C-4ER G-Lide

Casio G-SHOCK GWX-5600C-4ER G-Lide

Proveninență, mecanism, colecție și alte detalii despre ceasul Casio G-SHOCK GWX-5600C-4ER G-Lide

Ceasul CASIO G-SHOCK DW-5600CS-1 este un ceas care face parte din colecția G-Shock (carcasa, brățara, geamul și butoanele cesului Casio G-Shock DW-5600CS-1 sunt proiectate să aibă rezistență maximă la șocuri și vibrații, cauzate de loviturile des întâlnite în suporturile extreme, mersul cu bicicleta, motocicleta  sau contactul cu apa și cu noroiul).

Acest ceas Casio are un mecanism Quartz (aceste ceasuri de la Casio cu mecanism Quartz măsoară timpul având la bază un fenomen mecanic, mai exact vibrația unui cristal Quartz, sistemul de funcționare bazându-se pe proprietatea piezoelectrică a cristalelor din acest mineral, un ceas cu un astfel de mecanism are avantajul ca o dată potrivit, ceasul are abateri extrem de mici, de ordinul zecimilor de secundă pe zi și vă conferă o autonomie de funcționare ridicată.

Proveniența ceasului Casio DW-5600CS-1 este din Japonia.  G-SHOCK DW-5600CS-1 este un ceas stil sport-outdoor pentru bărbații activi, dotat cu un display digital (afișaj electronic al ceasului,  unde ora este indicata numeric, în tocmai ca la un calculator).

Cele mai importante detalii și specificații despre ceasul Casio G-SHOCK GWX-5600C-4ER G-Lide

Acest ceas este foarte rezistent la apă, până la 20 ATM (rezistența la apă este măsurată în bari ca unitate de presiune, 1 bar fiind echivalent cu 1 atmosferă), aceste ceasuri sunt testate la presiuni pentru o anumită perioadă de timp. Presiunea foarte mare, precum cea întâlnită în cazul scufundărilor, poate să depășească aceste limite, așa că dacă aveți de gând să faceți scufundări sau sunteți un scafandru profesionist veți avea nevoie de un ceas care să controleze o astfel de presiune.

Ceas Casio G-SHOCK GWX-5600C-4ER G-Lide

Ceas Casio G-SHOCK GWX-5600C-4ER G-Lide

Ceasul CASIO G-SHOCK DW-5600CS indică oră, minute, secunde, data (Ceas ce indică dată, lună, câteodată anul și fazele lunii, acest ceas mai este foarte bine cunoscut după denumirea de ceas calendar), mai indică ziua săptămânii și luna.

Ceasul Casio are cadranul (cadranul este fața ceasului) din metal de culoare portocalie, iar calitatea geamului asigurată de un cristal mineral. Acest tip de geam se foloseste normal la fabricarea ferestrelor.

Cesul CASIO G-SHOCK DW-5600CS-1 vine cu o formă foarte impresionantă și detaliată. Materialul carcasei din plastic și de culoare neagră, dimensiunea acestui ceas este de 48.9 mm și grosimea carcasei de 13.4 mm.

Acest ceas Casio are brățara din cauciuc de culoare neagră, este prevăzut cu un sistem de închidere cu cataramă standard (catarama standard este catarama clasică sau buckle). Casio vine cu dotări impresionante precum: Cronomentru, numărătoare inversă, calendar, dată, alarmă, iluminare.

Alte funcți ale ceasului: rezistent la șocuri, cadran  electro-luminescent, cu funcție Afterglow inclusă.  Alarme multiple, snooze (alarma ceasului care poate fi reprogramată din nou după un anumit interval de timp (de obicei 5 minute), cronometru (poate măsura intervale de timp), cronometru invers, calendar,  baterie (sursa de energie sa ceasului) : CR2016

Durata de viata a bateriei este de 2 ani și conferă o precizie de +/- 15 secunde pe luna. Ceasul Casio G-SHOCK DW-5600CS are o greutate de 60 grame.

Vă mulțumim!

Casio G-SHOCK GWX-5600C-4ER G-Lide

Casio G-SHOCK GWX-5600C-4ER G-Lide
9.75

Calitate/Preț

10/10

  Beneficii oferă

  9/10

   Magazin de încredere

   10/10

    Stoc disponibil

    10/10

     Pro

     • Casio G-SHOCK GWX-5600C-4ER G-Lide este un ceas cu o rezistență uimitoare a întregului desingn în timp
     • Dotat cu funcții utile și cu un afișaj foarte ingenios, acest ceas de mână din colecția G-Shock de la Casio este cred că în gusturile tuturor!

     Contra

     Ceasuri similare

     Post Tagged with , ,
     Cumpără

     Review Summery

     Atât de multe modele de Casio ne atrag atenția în ultima perioadă, din ce în ce mai bine făcute și mai detaliate ca design, nu putem spune decât bravo Casio!

     Conclusion Rating
     Casio G-SHOCK GWX-5600C-4ER G-Lide Rating Rating Rating Rating Rating

     This post was written by

     One Responseso far.

     1. […] aspectul și funcțiile unui ceas de mână. Apreciat în rândul persoanelor pasionate de sport, dar și de cele care au nevoie de un accesoriu care să fie potrivit pentru ținute […]